Försäljning Övrigt (Bostäder), Kanyakummari District, Tamil Nadu, Indien, Beach Road

Reserved negotiation

Försäljning - Cod. 41877

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 240 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: GROUND FLOOR
  • Byggnadsvilkor: Good

Sällsynt möjlighet, en unik investering. TAMIL NADU, 85 km söder om Trivandrum, 20 km nordväst om Kanyakumari, 20 km från Nagercoil, denna egendom, en kokosnötslund, ligger vid kusten av Laccadivehavet. I ena änden finns huvudporten, i den andra en grind med direkt tillgång till stranden som sträcker sig så långt ögat kan se. Det är en stor tillflyktsort från europeiska vintrar. Har affärspotential.
Huvudportarna flankeras av två mogna fruktbärande tamarindträd. Till höger finns ett TÄCKT GARAGE, till vänster två FÖRKÖRNINGAR ett med WC och dusch. Eventuell personalbostad. Till vänster det GULA HUSET med kök, duschrum, fast telefon, Modem Wi-Fi, sovplatser för två med tillgång till en TAKTERASS i trädtoppsnivå, två fasta bord och bänkar. Festlig.
Promenera ca. 80 meter passerade Agribrunnen/pumpen till VITA HUSET med sitt inbjudande marmorinläggningsförkläde flankerat av bougainvillea. Ett bra ställe att ta emot och underhålla vänner. Gå in i det luftiga köket/matsalen. Genom valvet till det stora sovrummet med inbyggda garderober. Vidare till studion till ett rymligt BADRUM, WC, bidé, dusch och sittbadkar. Härifrån öppnas ytterligare en badrumsdörr på en kort stig som leder till den blå poolen och babypoolen på 17 x 10,5 meter. Pump & filter område.
Fortsätt längs gångvägen mellan frodig grönska till BOUMA, en rundhusdesign med pentry, duschrum och vardagsrum/sovrum. Terrass och bord för att njuta av friluftslivet ... påfåglar, papegojor, ljudet av tumlande vågor ... Gå eller kör mellan kokospalmen till BEACH GATE.
YTTERLIGARE INFORMATION: Närmaste by: Thengamputhur ca.3 Km. Marknad, frukt, grönt fisk. Bank, Postkontor. Små närbutiker närmare. Kanyakumari: 20 km. Den sydligaste staden i Indien. Hela året turism Enorma fiskeindustri.
GODS: 2,8 hektar= 1,13 hektar= 11330 kvm Kokospalmer: cirka 300
Fastigheten är bolåne- och lånefri.
Pris 375 000 US dollar eller närmaste bud.
Handlingar i tamil och engelska certifierad översättning - Föredragen valuta Euro, US Dollar, £GB. Markvärden ökar - Utvecklingspotential-
Kompetent och pålitlig fastighetsförvaltare.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB